PM Studio Café

PM Studio™ Café is het community onderdeel van het PM Studio™ System. In de PM Studio™ Café brengen wij ondernemers en projectverantwoordelijken samen om ervaringen en best practices met elkaar uit te wisselen.

Omdat project management geen exacte wetenschap is, en omdat elk project uniek is, en omdat elke project omgeving uniek is, zal je een keuze moeten maken uit een ruim aanbod van tools, technieken en trainingen. Afhankelijk van de omstandigheden zal de ene of andere techniek of tool beter bij jouw situatie of project passen.

Tijdens een PM Studio™ Café helpen we elkaar om de tools en technieken beter te leren kennen, en ook om hun toepasbaarheid in diverse situaties te bespreken.

PM Studio™ Café is een 3-maandelijks community event.
[Update : tgv de Covid-19 restricties zal dit event online doorgaan. We houden je verder op de hoogte via email.]

Tijdens een PM Studio™ Café, nemen we de PM Studio™ Members even apart om hen als eersten de nieuwste ontwikkelingen te presenteren en waarbij zij tevens kunnen bijdragen aan toekomstige ontwikkelingen.

Zoek je een andere vorm van ondersteuning of begeleiding, dan hebben we al direct enkele oplossingen klaar om jou te helpen !

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de volgende edities !

Schrijf je in voor PM Studio™ Café