Gratis e-Boeken en Online Cursussen

PM Studio Gratis E-Boeken en Online Cursussen

Mijn Eerste Project

Mijn Eerste Project” is een eenvoudig en begrijpbaar stappenplan voor de ondernemer en de beginnende projectverantwoordelijke. Het bevat duidelijke uitleg voor een professionele start van jouw project. Er is ook een bijhorend werkboek beschikbaar! 

Mijn Eerste Project eBoek

Project Model Canvas

Het “Project Model Canvas” is een innovatief hulpmiddel dat jou helpt om een idee te transformeren naar een sterk project plan. Het Project Model Canvas stimuleert de samenwerking en de communicatie tussen aale betrokken partijen bij het project (project team, sponsor, stakeholders, etc.)

PM Canvas 2020 NL

Minder Project Stress

Het eBoek “Minder Project Stress” is een leidraad voor ondernemers die hun interne projectaanpak willen optimaliseren. Via handige tips kan je een zelf-evaluatie maken van je eigen situatie en verbeterpunten detecteren.

Werken met een
Project Management Office

Het eBoek “Werken met een Project Management Office” wordt uitgelegd wat de verschillende types PMO – Project Management Office zijn, en waar ze hun waardevolle bijdrage leveren. Daarnaast wordt er ook duiding gegeven bij de verschillende aspecten waar men moet mee rekening houden bij het opzetten en uitrollen van een PMO.

Werken met een Project Management Office