PM Studio™ Grow & Perform

PM Studio Grow & Perform

In dit stukje richten wij ons naar de menselijke kant van het PM Studio™ System.

In geval van projecten en project management start men meestal met het zoeken naar een geschikte methodiek, een framework en processen zoals Prince2, PMI, en dergelijke. Het geïmplementeerd hebben van de juiste tools – aangepast aan jouw project en omgeving – is belangrijk, maar wat met de juiste mensen en de juiste competenties ?

Projecten worden opgestart, uitgevoerd en afgeleverd door mensen. Al de rest zijn instrumenten en hulpmiddelen. Communicatie is van vitaal belang voor het goede verloop en het succes van het project. Er zijn echter tal van voorbeelden waarbij communicatie niet werk t.g.v. een gebrek aan juiste mindset, attitude en competenties.

Een deel van het falen van projecten is ook te wijten aan het feit dat leaders dikwijls heel strak vasthouden aan financiële, structurele en strategische elementen, terwijl ze de human side over het hoofd zien.

Profiel assessment met “PM Studio™ Grow & Perform”

PM Studio™ werkt hiervoor samen met gespecialiseerde partners. Samen bieden wij een gepersonaliseerde profiel assessment oplossing, gericht naar project, program en portfolio managers. Deze oplossing is o.a. gebasseerd op het Lumina Spark model.

Lumina Spark

Lumina Spark is de next generation van professionele ontwikkelings tools , zowel voor individuen, teams en organisaties. In het domein van psychometrische tools is Lumina Spark uniek omdat het geen stereotypering doet zoals andere tools. Het biedt een visueel interactief framework voor een verbeterde zelfkennis en op het vlak van werkrelaties.

PM Studio™ Grow & Perform Combineert meer dan 30 jaar aan kennis en ervaring in de project management wereld, met first class profiel assessment en coaching services.

Meer info

Contacteer ons voor meer info betreffende de PM Studio Toolkit of één van de componenten.