PM Studio - Improve Scan

Elke ondernemer heeft op een bepaald moment een klankbord nodig om ideeën te toetsen of om zichzelf even een spiegel voor te houden. Af en toe eens sparren met een Business Buddy om je eigen situatie te evalueren en opportuniteiten voor optimalisatie en/of groei te ontdekken.

Zowel voor startende ondernemers als voor mensen die al meerdere jaren actief zijn, is het belangrijk om te werken aan je bedrijf, je verhaal, en je werking. Zeker in een klein bedrijf met 1 tot 3 mensen (wat ik “Micro-KMO’s” noem) is het belangrijk om de zaken goed aan te pakken en klaar te zijn voor de toekomst.

Met de IMPROVE & GROW SCAN laat je je onderneming doorlichten, en leer je waar je je aanpak en organisatie kan verbeteren. We focussen hierbij op de dagelijkse operationele werking, lopende en geplande projecten, de administratie en alle andere dingen die ervoor zorgen dat je vandaag niet “efficiënt” aan het werk bent. Mogelijk is je work-life balans ook al een tijd zoek en werk je 24/7 om alles zo goed mogelijk te bolwerken. Misschien moet je nog elke dag jagen achter die nieuwe klanten en projecten, en hoop je toch echt dat het anders kan.

Elk verhaal, elke situatie en elke ondernemer is anders. Daarom starten we ook met een open intake gesprek, waarin alles bespreekbaar is en niets taboe. We hebben samen immers maar 1 doel: verbeteren. En dat gaan we doen !

Wat houdt een Improve & Grow Scan in?

De Improve & Grow Scan duurt 2 uur.

Tijdens deze sessie kijken we naar je actuele situatie en je doelen of ambities. We toetsen af of de doelen voldoende duidelijk zijn geformuleerd en voldoende concreet zijn afgebakend. We bekijken samen de te nemen stappen en acties om die doelen en ambities waar te maken. Eventueel kan de basis voor een actieplan gelegd worden.

Dit gesprek doen we online. Na afloop ontvang je een opname van dit gesprek.

Aandachtspunten om het meeste uit dit gesprek te halen:

  • Zorg voor een rustige omgeving waar je niet gestoord kan worden.
  • Hou eventueel pen en papier bij de hand.
  • Zorg voor iets te drinken erbij.
  • Gelieve geen maaltijden te consumeren tijdens ons gesprek.

Ik kijk er alvast naar uit !