Memberships

PM Studio Memberships

Projectmatig werken en project management zijn een dynamisch gebeuren. Dus de inzichten evolueren constant op basis van nieuwe ervaringen uit de praktijk. Nieuwe tools komen beschikbaar, nieuwe technieken worden getest, nieuwe best practices worden geïntroduceerd.
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, dankzij onze unieke membership formule.

BronzeSilverGoldPlatinum
zie beschrijving van de membership voordelen onderaan deze paginaBronze-MembershipSilver-MembershipGold-Membershipplatinum-membership
Extended Knowledge Base
toegang tot betalend deel
Korting op eLearning
tot 20%
PM Studio Café
Monthly Q&A
Personal 1-1 Sessie
5 uur via strippenkaart
VIP begeleiding
per jaar : 697,- EUR849,- EUR2969,- EURop aanvraag
Button BUY NOWButton BUY NOWButton BUY NOW

Membership voordelen

Extended Knowledge Base

Dit is een extra aanvulling op de Standard Knowledge Base die voor iedereen toegangkelijk is. Deze extra aanvullingen worden regelmatig bijgewerkt en bieden extra toelichtingen bij projectmatig werken, project management en de PM Studio™ aanpak.

Korting op eLearning

Dankzij het membership worden er specifieke kortingen toegekend op de online trainingen. Dit kan gaan tot 20% !

PM Studio™ Café

Een 3-maandelijks community event waarbij leden als eersten de nieuwste ontwikkelingen vernemen en tevens kunnen bijdragen aan toekomstige ontwikkelingen. Daarnaast biedt dit de mogelijkheid om in groep tips & tricks aangaande het gebruik van de PM Studio™ Toolkit uit te wisselen. Meer over PM Studio™ Café.

Monthly Q&A

Maandelijks online Q&A event waarbij leden vooraf vragen kunnen insturen en in contact kunnen komen met elkaar. Het is een unieke opportuniteit om jouw bottleneck te bespreken en inspiratie op te doen.

Personal 1-1 Session

Unieke formule van 5 uur voor enkele privé sessies met Dirk Huyers. Tijdens deze sessies kan dieper ingegaan worden op jouw specifieke noden om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de PM Studio™ oplossingen. Dit wordt afgehandeld met de 5 uur strippenkaart.

FAQ