Start like a PRO !

Ben je ondernemer of een beginnende projectverantwoordelijke en weet je niet goed hoe je (eerste) project aan te pakken ?
Heb je reeds minder goede ervaringen met een foutgelopen project ?

Dit GRATIS eboek wordt je favoriete hulpmiddel !

Mijn Eerste Project is een eenvoudig en begrijpbaar stappenplan voor elke ondernemer en beginnende projectverantwoordelijke. Het bevat duidelijke uitleg voor een professionele start van jouw project. Er is ook een bijhorend werkboek en Project Model Canvas beschikbaar! 

Mijn Eerste Project eBoek

In dit GRATIS eboek

  • Eenvoudig stappenplan
  • Direct bruikbare aanpak
  • Geen onduidelijk vakjargon
  • Toepasbaar op elk project !
  • Gekoppeld aan de Project Model Canvas

Projecten zijn er in alle vormen en groottes

Projecten zijn er in alle vormen en groottes, dus het management van deze projecten dient daarop afgestemd te zijn. Het concept “projectmanagement” is gelanceerd rond 1958 en heeft ondertussen al een heel traject afgelegd. Vandaag zijn er diverse internationale instituten en organisaties die een projectmanagement handboek of gids uitgeven, al dan niet gekoppeld aan een certificatietraject.

Het is dus voor de startende projectmanager niet evident om in dit overaanbod aan informatie, net die informatie te vinden die hem of haar helpt bij het zetten van de eerste stappen naar een succesvol projectresultaat.

Dit eboek focust op de kerninformatie die nodig is bij de start en de voorbereiding van een nieuw project. Het is bewust eenvoudig en begrijpbaar gehouden, omdat niet elke startende projectverantwoordelijke reeds vertrouwd is met het jargon in dit vakgebied.

Uiteraard zal in functie van het type en de complexiteit van jouw project, de invulling van de projectinformatie verschillen van deze van jouw collega’s. Het gaat hem dus niet om de projectinhoud, maar wel om de werkwijze. Dit stappenplan helpt jou om de juiste project informatie te verzamelen, en deze voldoende uit te diepen opdat jouw project een succes wordt vanaf het begin.

Focus op een eenvoudige en begrijpbare aanpak

In dit boek zijn we heel bewust niet ingegaan op de verschillende projectmanagement methodes, methodologieën of benaderingen die er vandaag bestaan. We willen de beginnende projectmanager niet overdonderen met concepten zoals waterfall of agile of hybrid enzovoort.

We willen hiermee ook geen afbreuk doen aan de waarde en de bruikbaarheid van deze concepten, maar we zijn van oordeel dat deze concepten een startende projectmanager – zonder voorkennis van projectmanagement – echt niet veel verder helpen.

Daarom de focus op een eenvoudige en begrijpbare aanpak, die de fundamenten legt voor een latere professionalisering waarbij vakjargon uit diverse concepten kan geïntroduceerd worden om de projectmanagement kennis naar een hoger peil te brengen.

GRATIS !!

Aarzel niet langer en download direct !