PM Studio Support

Waarom ?

Project management is hip en daarom zoeken meer en meer ondernemingen en startende project verantwoordelijken naar oplossingen om hun projecten zo optimaal mogelijk te plannen en te realiseren.

Er is echter een overaanbod aan informatie en trainingen beschikbaar waardoor het zeer moeilijk is om het juiste te kiezen voor jouw specifieke situatie. Wil je een training, of wil je persoonlijke coaching, of wil je een project aanpak die aansluit bij jouw business ?

Omdat iedereen een net iets andere vorm van ondersteuning zoekt, hebben wij verschillende support formules ontwikkeld.

PM Studio™ maakt project management begrijpbaar en eenvoudig voor iedereen

Hoe bieden wij ondersteuning ?

Wij bieden ondersteuning – support – in verschillende vormen :

  • DIY : Do It Yourself (Doe Het Zelf)
  • Strippenkaart
  • Membership
  • In-Person

DIY : Do It Yourself (Doe Het Zelf) via de PM Studio Academy

PM Studio Academy

Via onze blog berichten en artikels krijg je al heel wat informatie ter beschikking. Daarnaast hebben we nog enkele gratis gidsen die jou ook al een heel eind op weg helpen. Vervolgens kan je ook nog terecht in ons eLearning aanbod.

Strippenkaart

Dit is een zeer handige en relatief goedkope formule om direct PM Studio assistentie te kunnen inschakelen voor jouw project. Dit is handig voor een snelle consult, om even te sparren, een brainstorm, vragen om feedback op jouw werk, enz. Een aantal zeer realistische en praktische dingen waar je geen freelancer voor gaat inhuren, maar waar je wel even met een pro wil kunnen overleggen. UIteraard waarborgen wij discretie zodat er in alle openheid van gedachten kan gewisseld worden.

Meer info over onze strippenkaarten.

Membership (Lidmaatschap abonnement)

PM Studio Memberships

Wil je meer diepgaande informatie (Extended Knowledge Base) en wil je regelmatig op de hoogte blijven van “Member Only” bijdragen, dan zijn onze membership formules voor jou interessant. Afhankelijk van de formule kan je ook deelnemen aan PM Studio Café en In-Person sessies.

PM Studio Memberships
PM Studio Membership Overzicht

In-Person

PM Studio Services

Wij zijn ons ervan bewust dat het niet voor iedereen even gemakkelijk is om zelf een eigen project aanpak methodiek uit te werken of een bestaande aanpak verder te optimaliseren en te personaliseren.

Daarom kan je via PM Studio Services bij ons terecht voor een gepersonaliseerde aanpak.