PM Studio™ Business

pm-studio-business-users

Voor wie ?

PM Studio™ Business is bedoeld voor KMO/MKB bedrijfsleiders die een gepersonaliseerde project aanpak wensen om hun projecten professioneler te plannen en te realiseren, en om hun project portfolio beter onder controle te hebben.

  • KMO/MKB bedrijfsleiders
  • Projectleiders binnen een KMO/MKB organisatie
  • Teamleiders

Waarom ?

Als bedrijfsleider wil je jouw klanten zo professioneel mogelijk behandelen. Daarbij zijn knowhow en ervaring in jouw vakdomein uitermate belangrijk. Maar ook de wijze waarop jij jouw projecten aanpakt en uitvoert zijn belangrijk in de vertrouwensrelatie met jouw klant en dragen bij tot een (meer) professionele uitstraling. Daarnaast is het ook belangrijk dat interne projecten aansluiten bij de strategische doelen van jouw bedrijf. Je dient dus de mix van interne-projecten en klanten-projecten deskundig te beheren.

Wat & Hoe ?

Het PM Studio™ Business programma, helpt jou bij het definiëren en implementeren van een gepersonaliseerde werkwijze die aansluit bij jouw bedrijfsactiviteiten en projecten. Via zelfstudie, online sessies, live workshops en coaching sessies helpen we jou dit doel te bereiken. We betrekken iedereen die een belangrijke rol speelt in het succes van jouw projecten.