PM Studio™ Enterprise

pm-studio-enterprise-users

Voor wie ?

PM Studio™ Enterprise is bedoeld voor de grotere ondernemingen die een geïntegreerde project aanpak wensen om hun projecten professioneler te plannen en te realiseren, en om hun project portfolio beter onder controle te hebben.

  • C-level (CEO, COO, …)
  • Project Managers en Programma Managers
  • PMO Managers
  • Team Managers / Team Leaders

Waarom ?

Wanneer je als onderneming met heel veel projecten wordt geconfronteerd, is de impact daarvan op de bedrijfsvoering en het succes van de onderneming zeer groot. Het deskundig plannen en leiden van projecten wordt een fulltime job van een heel team. Het efficiënt orchestreren van deze project portfolio en alle betrokkenen wordt een huzarenstukje. Dat vraagt om een gestructureerde, een gepersonaliseerde en een geïntegreerde project aanpak, die door alle betrokkenen nauwgezet wordt gevolgd. De kosten en problemen van amateuristisch project management kan je missen als kiespijn.

Wat & Hoe ?

Via het PM Studio™ Enterprise programma, helpen wij jou bij het definiëren, het creëren en het implementeren van een geïntegreerde project management aanpak die aansluit bij bij de interne processen en procedures binnen het bedrijf. Via workshop sessies en training en coaching helpen we jou dit doel te bereiken. We betrekken iedereen die deel uit maakt van de project governance structuur en die op de één of andere manier bijdraagt aan het project succes.