Welkom bij de Project Dokter

Waarom een Project Dokter ?

Een project voorbereiden en een project leiden is niet altijd even evident. Niet alleen startende projectverantwoordelijken worstelen met bekende problemen, ook doorwinterde project managers worden soms nog geconfronteerd met nieuwe uitdagingen.

Ook binnen bedrijven kan het ontbreken van een gestructureerde project aanpak leiden tot extra project stress, gemiste deadlines, en andere te vermijden problemen.

Dan is een neutraal aanspreekpunt of klankbord – zoals de Project Dokter - een welgekomen hulp !

Wat biedt de Project Dokter ?

Het moto is : “Voorkomen is beter dan Repareren !”
Daarom dat er veel aandacht wordt geschonken aan een deftige en professionele project voorbereiding.

  1. Tijdens de project voorbereiding:
  • We analyseren en evalueren jouw project voorbereiding en leggen de vingers op de zwakke punten. We bespreken de verbeterpunten – indien die er zijn – en geven bijkomend advies.
    Uiteraard waarderen we ook de positieve punten!
  • We assisteren als coach en mentor bij het opmaken van jouw project voorbereiding. Dit is vooral interessant voor projectverantwoordelijken die opties willen aftoetsen en hun ideeën willen overleggen met een neutrale partij.
  1. Tijdens de project realisatie:
  • Wij bieden advies over de dagelijkse project coördinatie en de wekelijke projectrapportering.
  • Wij treden op als coach, mentor en klankbord voor de projectverantwoordelijke zodat deze in een pro-actieve modus kan blijven in plaats van een reactieve modus.

Het Project Spreekuur

Op regelmatige basis organiseren wij een Project Spreekuur. Dit is een open Q&A waar allerlei vragen over projectmanagement en projectmatig werken kunnen worden gesteld. Bovendien is er een onderlinge kennis- en ervaring transfer tussen de deelnemers.

Wil je liever een privé Project Spreekuur, boek dan een privé afspraak.

Deze Project Dokter service kan ook ingeschakeld worden via een abonnementsformule.

Boek een privé afspraak