PM Studio Strippenkaart

Waarom ?

Dit is een zeer handige en relatief goedkope formule om direct PM Studio™ assistentie te kunnen inschakelen voor jouw project. Dit is handig voor een snelle consult, om even te sparren, een brainstorm, vragen om feedback op jouw werk, enz.

Dit zijn een aantal zeer realistische en praktische dingen waar je geen freelancer voor gaat inhuren, maar waar je wel even met een pro wil kunnen overleggen. Uiteraard waarborgen wij discretie zodat er in alle openheid van gedachten kan gewisseld worden.

Deze assistentie dient niet noodzakelijk gerelateerd te zijn aan onze producten, maar is van toepassing op project management kennis en gebruik in het algemeen. Als we het niet weten, of we kunne jou niet helpen dan zeggen we het gewoon. Dus geen kosten als we niet kunnen helpen. Duidelijkheid en transparantie maken goede vrienden.

Hoe werkt de PM Studio Strippenkaart ?

De strippenkaart werkt volgens het uurtje-factuurtje principe. Je koopt dus vooraf een aantal service uren, welke ‘op afroep’ kunnen worden geconsumeerd. Ons normale ‘uurtje-factuurtje’ tarief is 125,- EUR/u ex BTW. Met een strippenkaart kan je een aanzienlijke korting bekomen !

Als strippenkaart houder, ben je dus een bestaande klant en krijg je de daarbij horende service : voorrang op het andere werk, een persoonlijke aanpak, enz. Er is ook geen extra administratie nodig, want alles is reeds geregistreerd en gefactureerd bij aanschaf van de strippenkaart. De service kan dus heel snel en vlot verlopen (ifv wat gevraagd wordt natuurlijk).

PM Studio Strippenkaart 5 uur

Strippenkaart 5 uur

625,- €

  • Afrekenen per 30 min
  • 1 jaar geldig
  • geen bonus uren
PM Studio Strippenkaart 10 uur - Best Seller

Strippenkaart 10 uur

997,- €
1250,-

  • Afrekenen per 30 min
  • 2 jaar geldig
  • 8 uur + 2 bonus uren

Populair !
Meest gekocht

PM Studio Strippenkaart 20 uur

Strippenkaart 20 uur

1875,- €
2500,-

  • Afrekenen per 30 min
  • 2 jaar geldig
  • 15 uur + 5 bonus uren

Wat kan niet met de strippenkaart ?

De strippenkaart kan alleen gebruikt worden voor ‘kleine’ assitentie opdrachten of interventies van max 2 uur. Indien onze assistentie toch wat meer tijd in beslag gaat nemen, dan werken wij een gepersonaliseerd voorstel uit.

Wij hebben ook niet alle wijsheid beschikbaar. Soms moeten we zelf ook een andere expert inschakelen. Deze eventuele kosten kunnen niet door een strippenkaart afgerekend worden. Je wordt natuurlijk vooraf ingelicht indien er extra kosten aan een interventie gerelateerd zijn.

Heb je nog vragen ?

Wil je weten of jouw assistentie aanvraag kan afgerekend worden met een strippenkaart, neem dan even contact met ons op.