Succes verhaal : Letters & Pixels

Letters and Pixels

Letters & Pixels verzorgt de geschreven en de visuele communicatie voor bedrijven d.m.v. copywriting, tekstoptimalisering, grafisch ontwerp, fotografie en video.

Bij de lancering van ons nieuwe project aanpak concept “Mijn Eerste Project”, hebben wij Letters & Pixels gevraagd om hun werkwijze voor bedrijfs- en vacature video’s onder de loepe te mogen nemen.

Omdat dit soort video’s worden opgenomen op locatie en met echte werknemers in plaats van acteurs, is het van belang dat er een goede project voorbereiding gebeurd op alle vlakken : technisch, communicatief, praktisch, timing, budget, “do’s & don’ts” en nog zoveel meer. Het videoteam wil de dagelijkse operaties op de werkvloer niet te veel verstoren en de medewerkers niet te lang van hun werk houden. Tevens is het van belang dat de afgewerkte video de juiste opnames bevat zodat het resultaat qua vorm en inhoud aansluit bij de verwachtingen van de opdrachtgever.

“Mijn Eerste Project” is een pragmatische en flexibele project aanpak met focus op een professionele project voorbereiding. Letters & Pixels heeft op basis van ons Project Model Canvas met bijhorend beschrijvend stappenplan, zijn eigen project aanpak voor dit soort video’s geëvalueerd en bijgewerkt. Tijdens live Zoom sessies hebben wij hun analyse doorgenomen en werden suggesties voor optimalisatie van hun project aanpak besproken.

Dimi en Annick van Letters & Pixels waren aangenaam verrast door de eenvoud, maar ook door de efficiëntie van onze werkwijze en de flexibiliteit van het  “Mijn eerste Project” concept.

Meer over Letters & Pixels : www.lettersandpixels.be


Geïnteresseerd in onze aanpak ?

Terug naar Succes verhalen